Zakelijke toepassingen

zakelijke toepassingen

Kantoor en praktijk


Onze panelen zijn zowel geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming en kunnen dus ook in uw kantoor of praktijkruimte worden gebruikt. De ruimte waar je over het algemeen tijdens de werkdag de meeste tijd doorbrengt verdient een prettige warmte. Met infraroodverwarming van Degree-n kan op een aantrekkelijke manier een comfortabele warmte worden gerealiseerd die bovendien geen luchtcirculatie kent wat rond dwarrelend stof voorkomt. Daarnaast zijn onaantrekkelijke verwarmingsbuizen en radiatoren verleden tijd. Systeemplafond? Onze W200-serie past perfect in uw bestaande rasters.

Zowel bestaande bouw als nieuwbouw kunnen worden uitgerust met onze infraroodpanelen, ze worden namelijk gewoon aangesloten op de elektrische installatie. Het regelen van de temperatuur doet u gewoon via de thermostaat of via een app. Ook als u er niet bent.

Infrarood van Degree-n


De infraroodpanelen van Degree-n stralen warmtestraling uit met een golflengte tussen de 5 en 20 micrometer. Dat ligt in het IR-C spectrum. Infrarood ligt aan de andere kant van het zichtbare lichtspectrum dan ultraviolet (UV) en is daarmee dus niet schadelijk voor de gezondheid. De infraroodstraling wordt opgewekt doordat een in vacuüm gesealde folie met een geleidende vloeistof onder spanning wordt gezet. Het resultaat is dat elektrische energie wordt omgezet in stralingsenergie met een hoge efficiëntie en dus een laag energieverbruik met voldoende warmte-opbrengst. De folie is aan de voorkant afgedekt met veiligheidsglas of een keramische plaat waarmee een mooi aanzicht ontstaat, de achterzijde is voorzien van een hoogwaardige isolatie waardoor de achterzijde van het paneel nauwelijks opwarmt en dus de warmte naar voren wordt weerkaatst.

Werkplaats of garage


De werkplek moet comfortabel warm zijn. En comfortabel is voor iedereen anders. En uit kosten overweging ook enkel als je aan het werk bent. Want waarom zou je 24/7 een werkplek verwarmen? Dat is zonde van het geld. Met een Degree-n infrarood verwarming is het zeer eenvoudig om je werkplaats, garage of tijdelijke onderhoudsplek te verwarmen. Zonder ingewikkelde aanpassingen aan je netwerk.

Ook worden Degree-n infrarood panelen veelvuldig gebruikt voor het direct aanstralen van werkplekken waar je in de kou of tocht staat. Denk hierbij eens aan je werkbank, kassa of verkoopplek.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek.

toepassingen voor thuis
toepassingen voor thuis

Slaapkamer en Studeerkamer


Slapen in een verwarmde slaapkamer vinden maar weinig mensen prettig, maar ook hier is comfort belangrijk. Direct verwarmen met onze panelen is even simpel als het licht aan en uit doen. Ook in de kinder- of babykamer kunnen onze panelen worden toegepast om een behaaglijke warmte te bieden.
Degree-n infraroodpanelen zijn eenvoudig per ruimte te regelen waardoor de temperatuur naar wens ingesteld kan worden.


Zakelijke toepassingen

nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact