Next

Wateroplossing

Onderweg naar gasloos

Gasloos gaat niet allen over verwarmen, maar ook over warm water. Het gamma elektrische en warmtepompboilers van Degree-n stelt u in staat om uitstekende prestaties te laten samengaan met energiebesparing. Met de nieuwe ECO EVO functie van onze warmtepomp- en elektrische boilers kunt u een hoog niveau comfort bereiken terwijl u uw energieverbruik minimaliseert.

Afhankelijk van de grootte van uw huishouden of toepassing kan Degree-n een passende oplossing bieden voor vrijwel iedere situatie. Zo is onze Velis lijn uiterst flexibel op zowel verbruik, installatie als gebruik. Verkrijgbaar in 2 volumes (50L en 100L), een uiterst beperkte inbouwdiepte van nog geen 28cm (horizontaal of verticaal) en de mogelijkheid de boiler via wifi te besturen en te monitoren maakt dat dit model in een veelvoud van situaties toepasbaar is. Van appartement tot vakantiehuis of eensgezinswoning.

Ook als u meer warmwatervraag of een geavanceerdere configuratie zoekt heeft Degree-n een passende oplossing. Van hybride configuraties met een elektrische weerstand en kleine warmtepomp (Lydos) tot een volledige warmtepomp (Nuos Evo) configuratie met of zonder mogelijkheid hier zonnepanelen op aan te sluiten (Nuos Plus). Ook industriële toepassingen met watercapaciteiten tot 300L kunnen door Degree-n worden geleverd.

Ariston velis boiler


Nuos Evo Ariston

Nuos evo

De Evo A+ is een compacte boiler met een inhoud van 110L. Gemakkelijk te plaatsen en geschikt voor vervanging van een bestaande elektrische boiler. Met als resultaat een energiebesparing van 70%.

img/nuos_plus.png

Nuos Plus

De NUOS PLUS SYS en TWIN SYS beschikken over dezelfde eigenschappen als de NUOS PLUS, maar zijn ook geschikt om te werken met zonthermische opwekking, CV-ketels of (pellet)kachels. Beschikken tevens over een speciale functie voor integratie met PV (fotovoltaïsche) panelen.

Ludos Hybrid Ariston

Lydos Hybrid

Twee energiebronnen in één product; elektriciteit en duurzame energie. De prestaties van de elektrische boiler en de warmtepomp gecombineerd. Mogelijk om tot 50% energie te besparen op warm water.

Velios Evo Plus ariston

Velis Evo Plus

De platste boiler op de markt met een inbouwdiepte van slechts 27,5cm. Deze slimme boiler leert van uw warmwaterverbruik en houdt alleen op voorraad wat vereist is. Verkrijgbaar in 50L en 100L variant.


Maten & gewichten:

Hoogte: 1398 mm

Diepte: 535 mm
Gewicht: 55 kg

Maten & gewichten:

Hoogte: 1398 mm
Plafondhoogte:1940-2200 mm

Gewicht: 115/130 kg

Maten & gewichten:

Hoogte: 1153 mm
Breedte: 465 mm
Diepte:450 mm
Gewicht: 44 kg

Maten & gewichten:

Hoogte: 776 of 1251 mm
Breedte: 506 mm
Diepte: 275 mm
Gewicht: 21,7 of 32,2 kg

domotica degree-nDomotica

Maak uw verwarming "slim" met onze intelligente oplossingen voor aansturing. Of het nu gaat om tijdschakelingen, programmeringen of temperatuurregeling per ruimte: het kan allemaal. Vanaf uw telefoon of via een traditionele thermostaat? Ook dat kan.

Verkrijg real-time inzicht in uw verbruik en voorzie uw Degree-n verwarmingsinstallatie van de meest efficiënte instellingen, gebaseerd op uw voorkeuren.!


Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact