Voor professionals

Dealer of adviseur worden? Neem direct contact op!

degree-n Partners

Degree-n maakt gebruik van een distributienetwerk van specialisten, waar u als professional de Degree-n panelen kunt inkopen. U kunt via deze gecertificeerde partners de Degree-n producten inkopen, informatie aanvragen of vragen voor persoonlijke ondersteuning op locatie. Maar uiteraard ondersteunen onze eigen collega’s u graag bij uw vragen.

Heeft u een klus of project waarin u onze infrarood panelen wilt gaan toepassen? Neem gerust contact met ons op voor technische ondersteuning.

Maar wij zoeken altijd nieuwe partners.

U kunt zicht ook aansluiten bij de Degree-n succes formule; wordt dealer of adviseur van Degree-n!

De markt van infrarood verwarming groeit hard. Hierdoor zijn wij op zoek naar extra partners in Europa die geloven in de unieke werking van infrarood verwarming en onderdeel willen zijn van groei. Neem contact met ons op als u Degree-n in uw assortiment wilt gaan opnemen en wij u kunnen ondersteunen bij de verkoop van IR verwarming. Wij kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en u een training geven over onze producten en het gebruik van IR verwarming.

Verwarmen met infrarood.

Infraroodpanelen geven voornamelijk stralingswarmte af. Dat wil zeggen dat de warmte direct wordt afgegeven aan objecten en personen in de ruimte, die vervolgens ook warmte gaan afgeven. Anders gezegd; de massa wordt verwarmd en niet de lucht. Hierdoor heb je geen luchtstromen en worden stofdeeltjes niet verspreid door de luchtcirculatie. Een gezond leefklimaat zonder convectie is snel gerealiseerd. Een ander voordeel met verwarming door infraroodpanelen is dat je minder last van temperatuurverschillen tussen de vloer en het plafond hebt. Door de directe stralingswarmte en gebrek aan convectie geeft het een gelijkmatige warmte. Doordat objecten en mensen direct worden verwarmd, is het mogelijk een aangenaam binnenklimaat te creëren met een lagere luchttemperatuur. Ervaring leert dat je daardoor de thermostaat (die de luchttemperatuur meet) 2 graden lager kunt zetten dan bij luchtverwarming door CV en/of warmtepomp. Gezonde leefomgeving en besparen door gebruik te maken van revolutionaire verwarming Kijk maar eens naar ons duurzame producten portfolio.


De toekomst vereist een nieuwe verwarming

Infraroodverwarming is comfortabel, gezond, energiezuinig en hét alternatief voor gas en warmtepomp. Of als aanvulling bij een hybride oplossing.

Infrarood nieuw voor u? Toch niet helemaal! De zon voorziet ons iedere dag al van infraroodverwarming.


Verantwoord van A tot Z.

Bij Degree-n denken we graag verantwoord na over alle keuzes die we maken. Wij geloven dat energieverbruik maar één kant op gaat: die van elektriciteit. Dat is op meerdere manieren duurzaam op te wekken en schoon te gebruiken. Daar zijn onze producten op afgestemd, maar ook onze productie. We minimaliseren aanvoerlijnen over de hele breedte om vanaf stap 1 al uitstoot te beperken. Al onze producten zijn volledig cradle-to-cradle en volledig herbruikbaar. Ook wordt plastic in onze producten niet gebruikt en zijn onze verpakkingen duurzaam geproduceerd.

Duurzaamheid begint bij jezelf, start nu!
Wist je dat infraroodverwarming ook heel gezond is?

Made in Holland.

Degree-n is een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Breukelen met een sociale productiefacaliteit in Hilversum. Waar mogelijk worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet in het productie- of logistieke proces. De afdelingen staan onder professionele supervisie en ieder paneel wordt individueel getest en gecontroleerd voordat het wordt verpakt.

Doordat we de productie volledig in eigen hand hebben kunnen we instaan voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en een verantwoord proces. Dat vinden wij belangrijk!

Meer weten over onze manier van duurzaam verwarmen? Lees hierover gezond verwarmen!

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact