Next

Zoekt u onze handleidingen?

Ga naar downloads  

Degree-n warmtepanelen

Maak kennis met onze revolutionaire infrarood warmtepanelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, vier maten, voorzien van veiligheidsglas of keramische voorzijde en geschikt voor eindeloze toepassingen. En uiteraard voorzien van de benodigde keuren en certificaten.

Alle producten worden geleverd inclusief montagekit (plafond en wand) en handleiding en zijn direct klaar voor gebruik.

De getrainde specialisten van Degree-n hebben naast een ruime kennis ook toegang tot een capaciteitstool. Hiermee kunnen ze eenvoudig het geschikte aantal en positie van de panelen berekenen.Wilt u ook een vrijblijvend advies? Neem contact op.

infrarood panelen
domotica

Degree-n wateroplossingen

De weg naar gasloos verwarmen vereist ook een alternatief voor de warm watervoorziening. Met de state-of-the-art boilers en warmtepompboilers van Ariston bent u verzekerd van een solide oplossing waarbij energiezuinigheid absoluut op de eerste plek komt. De intensieve samenwerking met ATAG Nederland maakt het mogelijk dat Degree-n een totaal oplossing kan bieden voor een gasloze samenleving.

Alle producten worden geleverd inclusief montageset en handleiding en zijn snel en direct klaar voor gebruik.

Montage, bevestiging en installatie

Onze panelen zijn eenvoudig te monteren. De panelen beschikken over twee geïntegreerde schuifmechanismes waarmee het paneel vrijwel naadloos aan het plafond of de wand te monteren is. Natuurlijk is wel een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig, maar van geavanceerd en kostbaar leidingwerk zoals bij een CV-ketel of warmtepomp het geval is, is geen sprake.

We adviseren om de panelen indien mogelijk aan het plafond te monteren. De panelen hebben daar het grootste bereik vanwege de brede stralingshoek. Wandmontage is zeker mogelijk, maar gaat wel iets ten koste van het rendement, al is dit nog steeds hoger dan met traditionele oplossingen.

U kunt zelf de panelen installeren en aansluiten, maar veel mensen kiezen er ook voor om de panelen te laten installeren. Zeker als hierbij nieuwe bekabeling gerealiseerd moet worden of er bijv. een groep bijgeplaatst moet worden is dit wellicht een goede keuze. U kunt bij een verkooppunt een specifiek advies inwinnen voor uw situatie.

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE