Hulp bij isolatiegraad

De toekomst vereist een nieuwe verwarming

Infraroodverwarming is comfortabel, gezond, energiezuinig en hét alternatief voor gas en warmtepomp. Of als aanvulling bij een hybride oplossing.

Infrarood nieuw voor u? Toch niet helemaal! De zon voorziet ons iedere dag al van infraroodverwarming.


Verantwoord van A tot Z.

Bij Degree-n denken we graag verantwoord na over alle keuzes die we maken. Wij geloven dat energieverbruik maar één kant op gaat: die van elektriciteit. Dat is op meerdere manieren duurzaam op te wekken en schoon te gebruiken. Daar zijn onze producten op afgestemd, maar ook onze productie. We minimaliseren aanvoerlijnen over de hele breedte om vanaf stap 1 al uitstoot te beperken. Al onze producten zijn volledig cradle-to-cradle en volledig herbruikbaar. Ook wordt plastic in onze producten niet gebruikt en zijn onze verpakkingen duurzaam geproduceerd.

Duurzaamheid begint bij jezelf, start nu!
Wist je dat infraroodverwarming ook heel gezond is?

Made in Holland.

Degree-n is een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Breukelen met een sociale productiefacaliteit in Hilversum. Waar mogelijk worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet in het productie- of logistieke proces. De afdelingen staan onder professionele supervisie en ieder paneel wordt individueel getest en gecontroleerd voordat het wordt verpakt.

Doordat we de productie volledig in eigen hand hebben kunnen we instaan voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en een verantwoord proces. Dat vinden wij belangrijk!

Meer weten over onze manier van duurzaam verwarmen? Lees hierover gezond verwarmen!

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact