Floorheating  -   Infrarood van Degree-n

Wilt u weten voor welke toepassingen infrarood gebruikt kan worden? klik hier 

Elektrische vloerverwarming 

Degree-n heeft op basis van haar jarenlange kennis en ervaring binnen de verduurzaming van vastgoed een elektrische vloerverwarmingsfilm ontwikkeld die zeer goed past in de huidige energietransitie. De FLR heating film.
Vloerverwarming is een zeer populaire manier van verwarmen. De verwarming van voeten geeft een hoge mate van comfort en de elektrische vloerverwarming draagt ook bij aan een gelijkmatige verwarming van de ruimte. De film van FLR-heating is zeer dun en kan eenvoudig worden verwerkt onder diverse soorten vloeren.
De FLR-heating film is eenvoudig te leggen, zelfstandig aan te sluiten op het lichtnet en wellicht het belangrijkste, zuinig met de energie. Door de perfecte afstemming van wattages zal de kamer snel comfortabel opwarmen en in combinatie met de thermostaat wordt een gelijkmatige warmte gecreëerd.
De FLR-heating film kan als hoofdverwarming of in combinatie met andere verwarming worden gebruikt. De elektrische vloerverwarming is een nuttige besteding van de door jouw PV panelen opgewekte energie.

FLR heating
 FLR heating

FLR-heating (elektrische vloerverwarming) is is leverbaar in 3 verschillende breedtes en kan op maat worden geknipt. Alle producten zijn per strekkende meter leverbaar.

FLR30 Film 30 cm breed 150 W/m²
FLR50 Film 50 cm breed 150 W/m²
FLR100 Film 100 cm breed 150 W/m²

Thermostaten, ondervloer en aansluitmateriaal zijn separaat leverbaar.

De accessoires ondersteunen bij het eenvoudig leggen van de Elektrische vloerverwarming FLR-heating kan los van de elektrische vloerverwarmingsfilm ook aanvullende producten leveren die jouw huis all-electric te maken. Zo kan jij nog meer besparen op je energienota en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact