@ Domotica | Degree-n

Bediening en aansturing

Maak uw verwarming "slim" met onze intelligente oplossingen voor aansturing. Of het nu gaat om tijdschakelingen, programmeringen of temperatuurregeling per ruimte: het kan allemaal. Vanaf uw telefoon of via een traditionele thermostaat? Ook dat kan. Verkrijg real-time inzicht in uw verbruik en voorzie uw Degree-n verwarmingsinstallatie van de meest efficiënte instellingen, gebaseerd op uw voorkeuren.

Homematic Smartline Serie

Home station

Homestation

Uw verwarming op afstand bedienen en monitoren

Energie neutraal

Schakelaar + kWh

Schakelen tot 16A en tegelijkertijd verbruik meten.
Verkrijgbaar in opbouw én inbouw.

IR Thermostaat

IR Thermostaat

De temperatuur aanpassen en uitlezen of voorzien
van een programma naar wens.

Thermostaat met draaiknop

ERT20TXB

De ERT20TXB is een ideale thermostaat door zijn eenvoudige bediening voor iedereen die de temperatuur met een draaiknop wil instellen. Deze thermostaat is zeer geschikt voor elektrische verwarming zoals infrarood panelen die men wil schakelen door middel van ontvanger, stekker of een relais.

Thermostaat RT310RF

RT310RF

Digitale IR Thermostaat met opbouw ontvanger, niet programmeerbaar.

Thermostaat RT310SPE

RT310SPE

Digitale IR Thermostaat met opbouw ontvanger, niet programmeerbaar.


thermstaat RT510SR

RT510SR

De RT510SR is een digitale kamerthermostaat met een radiografisch relais en de perfecte oplossing voor elektrische verwarming zoals infrarood panelen. De Salus Radiografische relais kan direct in een inbouwdoos geplaatst worden.

Met 16A Schakelcapaciteit kan het assortiment 1 fase elektrische verwarming geregeld worden. De thermostaat en radiografische relais zijn reeds met elkaar verbonden en kunnen direct worden ingezet. De RT510RS is een accurate kamerthermostaat met LCD scherm.

Thermostaat RT510RF

RT510RF

Digitale programmeerbare IR Thermostaat met opbouw ontvanger.

thermostaat RT510SPE Thermostaat

RT510SPE

Deze ontvanger kan met bijna alle Salus thermostaten gebruikt worden. (behalve de IT500).

De Salus Radiografische stekker is de kleinste ontvanger met 16A schakelcapaciteit op de markt en kan dus het complete assortiment 1 fase plug-in elektrische apparaten regelen. De Thermostaat en Radiografische stekker zijn reeds met elkaar verbonden en kunnen direct worden ingezet. De RT510SPE is een accurate kamerthermostaat met LCD scherm.


thermstaat RT520RF

RT520RF

De RT520RFWE is een programmeerbare kamerthermostaat met een extra groot display. Deze Thermostaat bevat extra functies die uw verwarmingssysteem een optimale regeling garandeert.

Door de verhuurfunctie (Parameter begrenzer) is het mogelijk om de thermostaat met een minimaal en maximaal temperatuur te begrenzen, deze is beschermd door een PIN code. Hierdoor is het niet mogelijk om de woning door de huurder deze ingestelde temperaturen te overschrijden.

De thermostaat kan zo worden geprogrammeerd dat er een melding wordt gemaakt als de cv-ketel onderhoud nodig heeft, zodat de huiseigenaar actie kan ondernemen. Optie om middels een PIN ervoor te zorgen dat enkel de eigenaar van het huis of gebouw toegang heeft tot bepaalde instellingen en menu’s.Werkt op batterijen eenvoudig en snel te installeren zonder stroomaansluiting.

Thermostaat RT520RF


Een verbeterde ErP-score betekent een betere efficiëntiescore van het hele systeem en een vermindering van de totaalkosten.


actuator SR868

SR868

De SR868 is een Salus radiografisch relais is los verkrijgbaar of als set vanuit de Salus RT serie thermostaten. Dit relais is een ideale oplossing voor degene die elektrische verwarming willen aansturen.

actuator RT510RFl

RXRT510RF

 IR opbouw ontvanger.

actuator SPE868

SPE868

De SPE686 is een Salus radiografische stekker die direct in een stopcontact gestoken kan worden. Deze zorgt ervoor dat elektrische verwarming geregeld kunnen worden. Hiervoor hebben ze een kamerthermostaat nodig uit de Salus radiografische serie 868 MHz.


Smart Home Salus Controls
UGE600

UGE600

 Met de UGE600 kunt u uw Smart Home-systeem via een tablet of smartphone bedienen. Het apparaat moet via een router met internet worden verbonden. Kan tot een maximaal van 30 apparaten op batterijen verbonden worden zonder een versterker.

actuator SPE600

SPE600

 De SALUS Smart Plug moet in een geaard stopcontact worden gestoken. Hierna kunt u elektrische apparaten bedienen met uw smartphone of pc via de SALUS Smart Home App. De SALUS Smart Plug moet in combinatie met de UGE600 (universele gateway) worden gebruikt.

actuator SR600

SR600

Het SR600 Smart Relais kan direct in een inbouwdoos worden geplaatst of d.m.v. een houder worden bevestigd. Door het plaatsen van De SR600 Relais kan elektrische apparaten door middel van de Salus Smart Home App aansturen. De Salus Smart relais dient in combinatie met de UGE600 gebruikt te worden.

TS600

TS600

 De TS600 Radiografische temperatuursensor heeft een slank en onopvallend ontwerp. Dit maakt het mogelijk om een optimaal verwarmingscomfort te bieden en toch discreet aanwezig te zijn.

thermostaat HTRP-RF50

HTRP-RF 50

 De HTRP-RF(50) is een Zigbee Thermostaat met digitale temperatuurweergave. Deze kamerthermostaat kan eenvoudig op de muur (opbouw) gemonteerd worden en kan met de klemstroken KL08RF en KL04RF verbonden worden. De HTRP-RF(50) thermostaat is volledig programmeerbaar. Dankzij de radiografische verbinding laat de thermostaat zich eenvoudig installeren zonder extra kabelaansluiting. Met deze verbinding kan de HTRP-RF(50) i.c.m. de universele Gateway (UGE600) per APP op een Smartphone / PC of Tablet aangestuurd worden.

thermostaat SQ610RF

SQ610RF

De Salus SQ610RF Quantum thermostaat is een buitengewoon slanke thermostaat die multifunctioneel inzetbaar is.De Quantum is zo ontwikkeld dat deze thermostaat op meerdere mogelijkheden eenvoudig te bevestigen is.Door zijn Lithium Accu is de thermostaat oplaadbaar en is het niet meer nodig om batterijen te wisselen.

Met een bewegingssensor kan de thermostaat in ruststand zolang de ruimte niet betreden wordt.

Smart Home Lite

Internet Thermostaten die zich via gratis App op smartphone, tablet of PC laat regelen.
Hierbij is het mogelijk om de temperatuur in 1 ruimte op afstand te kunnen regelen. Indien in meerdere ruimtes de temperatuur geregeld moeten worden, adviseren wij om het IT600 Smart Home te kiezen.

RT310iSPE

RT310iSPE

 De RT310iSPE is een slimme thermostaat die samen met zijn radiografisch stekker en gateway een perfekte oplossing is voor een precieze en efficiënte regeling van “stekker-klaar” elektrische verwarming. De RT310iSPE werkt door middel van besturing via App op Smartphone, Tablet of PC.

De Salus radiografische stekker is de kleinste ontvanger met 16A schakelcapaciteit. Met 16A schakelcapaciteit kan het complete assortiment van 1 fase elektrische verwarming geregeld worden. Deze kamerthermostaat en radiografische stekker zijn reeds met elkaar verbonden zodat ze direct ingezet kunnen worden. Door de RT310iSPE Gateway te verbinden met uw router wordt het mogelijk om overal toegang tot uw verwarmingssysteem te krijgen. De SALUS draadloze stekker is de kleinste ontvanger met 16A schakelcapaciteit die verkrijgbaar is en kan alle eenfase elektrische verwarmingen met stekker bedienen.

RT310iSP

RT310iSR

 De RT310iSR is een slimme thermostaat die samen met zijn radiografisch relais en gateway een perfecte oplossing is voor een precieze en efficiënte regeling van elektrische verwarming. De RT310iSR werkt door middel van besturing via App op Smartphone, Tablet of PC.

De Salus radiografische relais past in een elektra inbouwdoos. Met 16A schakelspanning kan het complete assortiment van 1 fase elektrische verwarming geregeld worden.Deze kamerthermostaat en relais zijn reeds met elkaar verbonden zodat ze direct ingezet kunnen worden.Door de RT310iSR Gateway te verbinden met uw router wordt het mogelijk om overal toegang tot uw verwarmingssysteem te krijgen.

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE