Boost Serie   -   Infrarood van Degree-n

Wilt u weten voor welke toepassingen infrarood gebruikt kan worden? klik hier 

Over BST heating panels

Degree-n heeft op basis van haar jarenlange kennis en ervaring binnen de verduurzaming van vastgoed een serie lichtgewicht infrarood verwarmingspanelen samengesteld die zeer goed past in de huidige energietransitie. Infrarood verwarming is een zeer populaire manier van verwarmen. De verwarming van objecten draagt bij aan een gelijkmatige verwarming van de ruimte en geeft een hoge mate van comfort. De panelen van BST-heating zijn zeer licht en kunnen eenvoudig worden opgehangen aan de muur of aan het plafond. De BST-heating panelen zijn eenvoudig te bevestigen, gemakkelijk aan te sluiten op het lichtnet en wellicht het belangrijkste, zuinig met energie. Bij een goede dimensionering van benodigde wattages zal de kamer snel comfortabel opwarmen en kan in combinatie met de thermostaat een gelijkmatige warmte worden gecreëerd. Het BST-heatingpaneel kan zeer goed in combinatie met andere verwarmingssystemen worden gebruikt. Ook zijn de panelen een nuttige besteding van de door jouw PV panelen opgewekte energie.

BST-heating is een handelsnaam van Degree-n International BV. producent van duurzame infrarood warmtepanelen. BST-heating levert een totaalconcept aan elektrische verwarmingsoplossingen inclusief accessoires.

infrarood panelen
domotica

Waarom?

Infrarood verwarming is geschikt als hoofd- of bijverwarming en breed inzetbaar in vrijwel iedere ruimte in huis. van woonkamer tot zolder en van badkamer (met bijvoorbeeld de infrarood spiegel) tot hobbyruimte. Een gezond duurzaam verwarmd woonhuis start hier! Convectie verwarming verwarmt de lucht terwijl infraroodverwarming alle voorwerpen en oppervlakken (vloer, muren, meubels etc.) in de ruimte verwarmt door middel van onschadelijke infraroodstraling. De items in de kamer nemen de warmte op en geven deze warmte op hun beurt gelijkmatig af aan andere objecten en de lucht in de ruimte. Dit proces zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat, vermindert luchtcirculatle (minder stofvorming)en maakt de lucht tevens minder droog. Ook is verwarmen met infrarood veel minder gevoelig voor kou door tocht dan conventionele verwarming.

Meer informatie

Je kunt de BST-heating panelen eenvoudig monteren aan het plafond of aan de wand. De additionele aansturing is direct op het stopcontact of in een inbouwdoos te plaatsen. De producten zijn eenvoudig door Jou zelf te installeren. de handleidingen en instructie filmpjes ondersteunen daarbij. Je kunt de panelen natuurlijk ook door een gecertificeerde installateur laten ophangen en aansluiten.

Compleet pakket

BST-heating kan naast de infrarood verwarmingspanelen ook diverse accessoires en aansluitmateriaal leveren. Met de beugel maken wij het op hangen van de verwarming nog eenvoudigeren een thermostaat maakt het systeem compleet. BST-heating is naast de serie infraroodpanelen ook In staat om aanvullende producten te leveren die jouw huis all-electric te maken. Zo kan jij nog meer besparen op je energienota en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Onze producten

BST -healing panels zijn leverbaar In 3 verschillende types. Alle producten zijn per stuk leverbaar en eventueel uit te breiden met aansturing.

BST36 Infraroodpaneel wit 60 x 60 cm (270 watt)
BST72 Infraroodpaneel wit 60 x 120 cm (550 watt)
BST36M Infraroodpaneel spiegel 60 x 60 cm (320 watt)

Thermostaten, aansturing en plafond bevestigingsbeugel zijn separaat leverbaar.

Degree-n-BST72

Het BST72 verwarming infrarood paneel kan zeer goed in combinatie met andere verwarmingssystemen worden gebruikt. Daarom zijn de panelen een nuttige besteding van de door jouw PV panelen opgewekte energie. Het BST72 infrarood verwarming paneel kan worden ingezet als hoofdverwarming of als bijverwarming, net als de andere producten van Degree-n. Zo maak jij uiteindelijk van jouw woning of kantoor snel en eenvoudig een duurzame plek. Een die comfortabel wordt verwarmd met de infraroodpanelen. Degree-n is fabrikant van diverse soorten infrarood panelen en vloerverwarming.

Maten & gewichten:

Wattage: 550 watt 230V
Formaat: 600 x 1200 mm
Montage: plafond of wand
Kleur: wit, RAL 9010
Accessoires: montagebeugels

Degree-n-BST36

Dit kleinformaat revolutionaire infrarood warmtepaneel, is geschikt voor kleinere ruimtes zoals het toilet, kleine kamer of een hal. Vanwege zijn beperkte maatvoering is het paneel flexibel te plaatsen, zowel op het plafond als aan de muur. Maar u kunt dit paneel ook eenvoudig als bijverwarming plaatsen naast uw zitplek.
Maten & gewichten:

Wattage: 320 watt 230V
Formaat: 595 x595 mm
Montage: plafond ,wand of vrijstaand
Kleur: wit, RAL 9010
Accessoires: montagebeugels

Degree-n-BST36M spiegel

Met de BST serie, in spiegel uitvoering, heeft u het beste van twee werelden. Een hypermoderne manier van verwarmen en een prachtige spiegel. Op deze manier zorgt u voor een gezonde, comfortabel warme badkamer in een handomdraai. De BST serie is uiteraard ook te koppelen met de domotica lijn. Domotica (thermostaat, aansturing en aan/uit schakelaars) zorgen dat u de infraroodpanelen eenvoudig kunt besturen. Tevens bent u in staat om middels eenvoudig programmeerbare profielen de verwarming aan te zetten voordat u de badkamer inkomt. Wil je weten hoe de spiegel werkt? Kijk dan eens op ons kanaal.

Maten & gewichten

Wattage: 200/320 watt 230V
Formaat: 595 x595 mm
Montage: wand

Hulp bij isolatiegraad

De woning of het pand is gebouwd…