Boost Serie   -   Infrarood van Degree-n

Wilt u weten voor welke toepassingen infrarood gebruikt kan worden? klik hier 

BST 36M

Infraroodpanelen geven voornamelijk stralingswarmte af. Dat wil zeggen dat de warmte direct wordt afgegeven aan objecten en personen in de ruimte, die vervolgens ook warmte gaan afgeven. Anders gezegd; de massa wordt verwarmd en niet de lucht. Hierdoor heb je geen luchtstromen en worden stofdeeltjes niet verspreid door de luchtcirculatie. Een gezond leefklimaat zonder convectie is snel gerealiseerd. Een ander voordeel met verwarming door infraroodpanelen is dat je minder last van temperatuurverschillen tussen de vloer en het plafond hebt. Door de directe stralingswarmte en gebrek aan convectie geeft het een gelijkmatige warmte. Doordat objecten en mensen direct worden verwarmd, is het mogelijk een aangenaam binnenklimaat te creëren met een lagere luchttemperatuur.

Een gezonde badkamer, zonder last te hebben van schimmel en vocht, kan eenvoudig worden verkregen door een infraroodpaneel te gebruiken als duurzame en energiezuinige verwarming. Maar nu kan Degree-n ook de voordelen van infrarood verwarming combineren met een spiegel.

BST-heating is een handelsnaam van Degree-n International BV. producent van duurzame infrarood warmtepanelen. BST-heating levert een totaalconcept aan elektrische verwarmingsoplossingen inclusief accessoires.

infrarood panelen
BST heating

Met de BST serie, in spiegel uitvoering, heeft u het beste van twee werelden. Een hypermoderne manier van verwarmen en een prachtig spiegel. Op deze manier zorgt u voor een gezonde, comfortabel warme badkamer in een handomdraai.

De BST serie is uiteraard ook te koppelen met de domotica lijn. Domotica (thermostaat, aansturing en aan/uit schakelaars) zorgen dat u de infraroodpanelen eenvoudig kunt besturen. Tevens bent u in staat om middels eenvoudig programmeerbare profielen de verwarming aan te zetten voordat u de badkamer inkomt. Wil je weten hoe de spiegel werkt? Kijk dan eens op ons kanaal.

Kenmerken BST 36M
 • Infrarood spiegel
 • Verwarmingspaneel voorzien van een unieke film als warmtebron
 • 200 watt / 320 watt
 • Kan additioneel gekoppeld worden met uw telefoon voor het synchroniseren van de tijd/datum
  en het weer lokaal (BST 36M smart)
 • Dun design
 • Additioneel warm wit sfeer verlichting rondom de
  spiegel (BST 36M smart)
 • Gehard veiligheidsglas
 • Kan gemakkelijk aan de wand worden gemonteerd met het meegeleverde ophangmateriaal
 • IP54, dus u kunt het ook in natte ruimtes als de badkamer toepassen
 • Werkt op 230 volt
 • Dutch Design
 • Meer dan 10 jaar ervaring

Hulp bij isolatiegraad

De woning of het pand is gebouwd…

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact