Accessoires

Accessoires

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Nano Infrarood warmtepanelen en deze op de juiste manier te installeren, levert Degree-n verschillende accessoires en toebehoren.

degree-n steun

Degree-n Staander

De Degree-n Staander maakt het mogelijk om het warmtepaneel op elke gewenste plek in huis te plaatsen en gemakkelijk te verplaatsen. Met de magneet is het warmtepaneel stevig bevestigd aan de standaard. De standaard is verkrijgbaar in wit en zwart. Elk paneel past op de standaard.

Energie neutraal

Heavy-Duty magneten

De Degree-n Nano Infrarood warmtepanelen zijn in te bouwen met behulp van Heavy Duty Magneten. Het 100, 200 en 300 watt warmtepaneel wordt opgehangen met een set van 4 magneten. Het 400 watt warmtepaneel wordt opgehangen met een set van 6 magneten.

rubberen kapjes

Rubberen kapjes

Deze rubber kapjes kunnen over de onderkant van potmagneten worden gestulpd. Zo worden tere oppervlakken beschermd, bovendien stijgt door de wrijfkracht de belastbaarheid van de magneet in afschuifrichting. De trekbelastbaarheid neemt echter licht af.

Onze producten voldoen aan alle relevante europese keurmerken:

europese keurmerken CE            europese keurmerken gs            europese keurmerken ip          europese keurmerken          europese keurmerken tuv            europese keurmerken CE
nieuwsbrief
Schrijf u in 
Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en acties rondom infraroodverwarming van Degree-n

contact